Webinar Irene Rigau

Webinar Irene Rigau

RESERVA’T LA DATA!

Des de la Fundació i l’escola us convidem al webinar: Eduquem en el consentiment, una visió del no és no” a càrrec d’Irene Rigau.

Data i horari: 3 de març a les 19h. Podeu fer la inscripció a:
https://tuit.cat/bdEvN

Us hi esperem!

PRIMÀRIA 6È. ORGANITZEM UNA FESTA

PRIMÀRIA 6È. ORGANITZEM UNA FESTA

ORGANITZEM UNA FESTA

Per tal de posar en pràctica els coneixements matemàtics que els nois i les noies de 6è han après relacionats amb les àrees dels cossos geomètrics, aquesta última setmana van endinsar-se en el Projecte “Organitzem una festa a l’Aula Hipàtia” que plantejava resoldre problemes de la vida quotidiana utilitzant els coneixements previs i capacitats de raonament per resoldre situacions reals.

Noves tecnologies

Som conscients de la importància que avui en dia tenen les noves tecnologies en tots els àmbits i per això intentem que aquestes formin part de l’aprenentatge dels nostres alumnes tant com sigui possible.


Som escola Steam. Això vol dir que tenim un projecte que vol fomentar la igualtat d’oportunitats en els alumnes a nivell de ciència, tecnologia i art.A Infantil, iniciem un projecte que anem modelant tot depenent de les inquietuds dels nostres alumnes i en el que aprenen fonaments de programació amb les bee-bots. 

“HAS BEGUT OLI?”  AL COR DE MARIA

“HAS BEGUT OLI?” AL COR DE MARIA

Aquesta setmana, els nens i les nenes de 6è han participat al taller “Has begut oli?” i han pogut descobrir aspectes de les olives i de l’oli que no coneixien i la importància que tenen els productes de proximitat.

Els i les alumnes han rebut explicacions sobre el concepte de la DOP Siurana (Denominació d’Origen Protegida al territori de Siurana), segell que garanteix la màxima qualitat de l’oli d’oliva verge extra i que conrea més de 3.000.000 oliveres.

En el taller també han conegut la història i la tradició de les oliveres i de l’oli com a aliment bàsic de la dieta mediterrània i de la nostra cuina així com les seves propietats saludables. A més, han pogut percebre les diferències sensorials entre un oli d’oliva i un oli d’oliva verge extra i identificar paràmetres com els aromes en nas i els sabors en boca. Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots els grups i, sobretot, pel seu paladar. Amb activitats com aquesta, el Cor de Maria acosta la natura, la gastronomia, la història, la cultura i els productes de proximitat al seu alumnat.