El passat 9 de novembre, els i les alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Cor de Maria van realitzar els tallers esportius englobats en el FiTJOVE. FiTJOVE és un programa de promoció de l’exercici físic coordinat pel patronat municipal d’esports municipal de Valls per adolescents que pretén fomentar que els i les joves ocupin el seu temps de lleure de forma saludable i divertida. Aquesta activitat es duu a terme a Valls des de fa tres anys i participen alumnes dels centres de secundària de la ciutat que volen fer exercici físic d’una manera regular i guiada per tècnics qualificats.

Durant la sessió del dimecres passat, els i les joves realitzaren activitats de fitness dirigides pels tècnics del Patronat Municipal d’Esports. En primer lloc, es dividiren en tres grups i cada grup anà passant pels 3 tallers corresponents. Les classes van ser variades i adaptades als participants. Els i les alumnes van poder gaudir de manera divertida i engrescadora de tres activitats esportives: spinning, zumba i tonificació.

L’activitat forma part del projecte educatiu de centre que pretén transmetre a l’alumnat del Col·legi valors relacionat amb la salut física i mental, compromís, responsabilitat, respecte i gaudi del lleure entre d’altres. Així mateix, el Cor de Maria pretén acompanyar els nois i les noies en el pas de l’esport escolar a l’esport comunitari i fomentar la participació dels que  no practiquen esport escolar. L’alumnat ha pogut conèixer de primera mà una oferta de lleure extraescolar a la seva localitat com a opció saludable d’ocupació del temps d’oci.