Xerrada virtual amb Victor Küppers

Xerrada virtual amb Victor Küppers

Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos a un nou webinar, obert al públic en general. El dimecres 31 de maig, a les 19.00h, el professor i conferenciant Victor Küppers ens oferirà una xerrada amb el títol “Afrontar la vida amb alegria”. Com és habitual, la xerrada tindrà una duració d’uns 45-50 minuts, tindrem una estona final per a recollir els comentaris, preguntes o dubtes dels/de les participants -que podran intervenir-hi a través del xat- i acabarà a les 20.00h.

No cal inscripció prèvia, si voleu participar-hi, cosa que ens satisfarà molt, tan sols cal que cliqueu aquest enllaç que us obrirà l’aplicació Teams a través de la qual realitzem els webinars.

En aquesta ocasió la xerrada no es gravarà. Us hi esperem en directe! No us perdeu una exposició divertida, pràctica i emotiva!

 

ELS NENS I NENES DEL COR DE MARIA REPRESENTEN L’OBRA “EN PATUFOT”

ELS NENS I NENES DEL COR DE MARIA REPRESENTEN L’OBRA “EN PATUFOT”

Els dies 11 i 12 de maig al teatre Principal va tenir lloc una representació teatral ben especial. Un cop més les famílies dels nens i les nenes de l’escola Cor de Maria de Valls van omplir de gom a gom el teatre Principal per veure l’obra de teatre d’”En Patufot”.

Aquest curs, l’obra escollida ha estat “En Patufot”; un conte que forma part de la col·lecció dels contes desexplicats. Un espectacle ple de música i color on hi han participat els alumnes d’I3, I4 i I5. En aquest conte no és el bou qui es menja el Patufet sinó que és el Patufot qui es menja el bou. Com s’ho farà el bou per sortir de la panxa d’en Patufot?

Una fantàstica obra de teatre de l’alumnat d’educació infantil del Cor de Maria que, com cada any, ha aconseguit emocionar el públic assistent a les dues representacions.

ELS NENS I NENES D’EDUCACIÓ INFANTIL VISITEN EL PARC SAMÀ

ELS NENS I NENES D’EDUCACIÓ INFANTIL VISITEN EL PARC SAMÀ

Els nens i les nenes de I4 del col·legi Cor de Maria de Valls, van gaudir de l’última sortida del curs al Parc Samà de Cambrils; un espai espectacular en plena natura molt proper i que sempre acaba sorprenent a petits i grans.

Després d’un curt trajecte en autobús, que sempre fa festa, els nens i les nenes van tenir l’oportunitat de conèixer, tal i com van explicar-los des del parc, un jardí històric, un hort mediterrani, un bosc poètic i un palau melancòlic.

Així doncs un cop esmorzats, tots junts van fer una ruta en què van descobrir i veure de ben a prop tortugues, eriçons, ànecs, paons reials o guacamais entre d’altres animals. També tingueren l’oportunitat de donar menjar a les daines.

Tanmateix els nens i les nenes van gaudir molt pujant dalt d’un mirador, passejant pel seu pont fins arribar a la seva torre. Després de dinar van poder tenir una estona de joc a l’aire lliure, per completar un dia que de ben segur recordaran.

EL COR DE MARIA BATEGA A VALLS

EL COR DE MARIA BATEGA A VALLS

El dijous quatre de maig el col·legi Cor de Maria de Valls va acollir una nova trobada d’alumnes de primer d’ESO de tots els centres de la Fundació. Tots i totes es van trobar en una nova edició del Batec, activitat que acull cada any un dels nou centres que integren la Fundació Educativa Cor de Maria. Al voltant de 400 alumnes vinguts de ciutats d’arreu del país (Barcelona, Blanes, Girona, la Bisbal, Mataró, Olot i Sant Celoni) es van retrobar en una jornada lúdica i esportiva.

Després de ser rebuts pels companys i companyes del col·legi Cor de Maria de Valls, tots els i les alumnes, dividits en grups, van realitzar diverses activitats al llarg de tot el matí. Per una banda, la meitat dels grups amb alumnes barrejats de tots els centres de la fundació es van trobar al Vilar, que es va convertir en el centre principal de la trobada. Al Vilar van realitzar diverses activitats esportives i jocs com ara cursa de sacs, patinets, hoquei, bàsquet, entre d’altres amb els quals van poder gaudir al llarg de tot el matí. D’altra banda, repartides per la ciutat, es van desenvolupar diverses activitats entre les quals cal destacar la visita al refugi antiaeri o a les instal·lacions de l’UAF. A més a més, tot l’alumnat va passar pel col·legi de Valls on van realitzar el mural BATEC 2023 que es pot observar al terrat del col·legi per acabar d’arrodonir una jornada molt participativa. Finalment, els alumnes abans de dinar i d’acomiadar-se dels seus nous companys, van fer bategar un gran cor fent d’aquesta jornada tot un èxit.

Amb activitats com aquesta, la Fundació pretén consolidar entre tot l’alumnat una identitat comuna a tots els centres Cor de Maria amb la intenció de consolidar uns llaços d’amistat i valors entre tots els i les alumnes.