EL COR DE MARIA RENOVA ELS MEMBRES DEL COMITÈ VERD 

EL COR DE MARIA RENOVA ELS MEMBRES DEL COMITÈ VERD 

El passat 23 de novembre els membres del comitè d’escola verda del Cor de Maria es va reunir per renovar algun dels seus components. Des del Cor de Maria agraeixen la implicació de les noves incorporacions al comitè verd i també totes les aportacions que es van fer i que els permetran desenvolupar ben aviat noves idees.  

AL COR DE MARIA EXPERIMENTEN ENTRE CICLES

AL COR DE MARIA EXPERIMENTEN ENTRE CICLES

Les aules del Cor de Maria s’han convertit en llocs d’exploració i aprenentatge amb una gran varietat d’activitats que han captivat l’atenció dels alumnes i dels docents.  

Els nens i les nenes de cicle mitjà del Cor de Maria han fet una visita emocionant als infants de l’etapa d’Infantil per compartir i demostrar experiments científics d’allò més divertits. Els alumnes d’Infantil han participat activament en aquests experiments, ajudant a tirar els materials necessaris i fent preguntes que els hi sorgien. 

Un dels experiments que ha captat molt l’atenció dels més petis ha estat la simulació d’una erupció volcànica. Utilitzant ingredients senzills com vinagre, bicarbonat, sabó i colorant, els alumnes de Cicle mitjà han demostrat com les reaccions químiques poden generar una erupció espectacular, i els més petits han quedat fascinats mentre observaven com el “volcà” treia espuma! Han estat unes jornades plenes d’emoció, descobriments i diversió. 

L’ALUMNAT DEL COR DE MARIA REP ELS CERTIFICATS DE LES PROVES DE CAMBRIGE 

La setmana passada el Cor de Maria va celebrar l’acte de lliurament dels diplomes que certifiquen la titulació obtinguda en les proves de nivell d’anglès de Cambridge.  

L’acte de lliurament dels títols va comptar amb la presència del Sr. Ramon Solé, delegat territorial de Cambridge. El Cor de Maria agraeix la seva presència i es mostra molt satisfet dels resultats obtinguts amb un 100% d’alumnes aprovats. La FE Cor de Maria, com a escola plurilingüe, segueix apostant per l’impuls de la llengua anglesa entre tots els estudiants de l’escola.   

ALUMNES DEL CLUB DE LECTURA DEL COR DE MARIA VISITEN LA BIBLIOTECA 

ALUMNES DEL CLUB DE LECTURA DEL COR DE MARIA VISITEN LA BIBLIOTECA 

El Cor de Maria aposta per la lectura com una de les principals fonts d’aprenentatge del seu alumnat; així doncs, el passat dimarts 28 de novembre els i les alumnes membres del Club de Lectura d’ESO del Cor de Maria van visitar la Biblioteca Carles Cardó de Valls. Allí, la Dolors Sala i el Joan Bonet, els van explicar el funcionament de la biblioteca, què ens cal per tenir el carnet i què podem agafar en préstec. També els van explicar com es fa una cerca bibliogràfica, la qual cosa resulta molt útil per a l’alumnat ja que estan treballant en projectes i és important saber fer una bona recerca. Aquesta activitat s’inclou entre les proposades per l’alumnat per tal de dinamitzar el Club de Lectura. 

EL COR DE MARIA PARTICIPA DE LES ACTIVITATS DEL 25 N 

EL COR DE MARIA PARTICIPA DE LES ACTIVITATS DEL 25 N 

Per a la jornada Contra la Violència Masclista, l’alumnat de secundària de la FE Cor de Maria, liderats pels membres de la Comissió Lila, van dur a terme una acció per posar de manifest com hem de fer front a les actituds masclistes.  

L’alumnat de la Comissió va dibuixar un arbre, sense fulles, que van col·locar a l’entrada de l’escola i on tots els alumnes van dipositar una fulla amb una frase contra el masclisme.  

D’altra banda, la Comissió Lila, el divendres 24 de novembre va participar en l’acte institucional que es va realitzar a la plaça del Blat. Allí, van dur algunes de les fulles que havien confeccionat amb frases contra la violència masclista. A l’hora de tutoria, aquests mateixos alumnes van ser els encarregats de llegir el Manifest als seus companys i les seves companyes.