Educació Primària

Preinscripció educació primària

 

Informació referent a la preinscripció educació primària del curs 2024-2025 de l’escola Cor de Maria Valls

L’educació dels vostres fills és una de les decisions més importants que prendreu com a pares. Així mateix, l’Escola Cor de Maria Valls, entenem la importància d’elegir a on fer la preinscripció educació primària d’aquesta etapa fonamental i ens comprometem a oferir una experiència educativa de primera qualitat. La nostra escola ofereix un entorn ric i estimulant, on els nens poden créixer, aprendre i desenvolupar-se de manera integral. En aquest sentit, creiem fermament en un enfocament educatiu que no només se centra en l’aprenentatge acadèmic, sinó també en el desenvolupament emocional, social i físic dels infants.

A més a més, a l’escola Cor de Maria Valls posem un gran èmfasi en la innovació educativa i l’ús de noves tecnologies en l’aprenentatge. Amb un equip d’educadors experimentats i apassionats, assegurem un acompanyament individualitzat per a cada infant, adaptant-nos a les seves necessitats úniques i estils d’aprenentatge. La nostra infraestructura està curosament dissenyada per ser un lloc segur i acollidor, on els nens poden sentir-se com a casa mentre exploren i aprenen.

 

Procés de preinscripció educació primària

 

La preinscripció està oberta per a l’etapa d’educació primària, que acull nens des dels 6 fins als 12 anys. Aquesta etapa és crucial, ja que posa les bases per a l’aprenentatge futur. Com a resultat, el nostre currículum està dissenyat per fomentar la curiositat natural dels nens, així mateix, per desenvolupar les seves habilitats lingüístiques, matemàtiques, artístiques i motrius.

El procés de preinscripció és senzill i transparent. A través del següent botó, podreu trobar tota la informació necessària sobre el procés de preinscripció educació primària, els requisits, els terminis i els passos a seguir.

 Carrer Cor de Maria, 4
43800 Valls, Tarragona
Tel. 977601172 / Fax 977601752
[email protected]
[email protected]
www.cordemariavalls.cat

Avís legal
Política de privacitat
Canal de denúncies

 

icon-car.png
Cor de Maria - Valls

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Valls 41.285286, 1.248351

Segueix-nos a: