Activitats educatives complementàries

ACTIVITATS INFANTIL PRIMÀRIA ESO
Natació P5 1r , 2n
Psicomotricitat P3, P4, P5
Oral english Tots els cursos Tots els cursos Tots els cursos
Chess 1r, 2n, 3r
Robòtica Tots els cursos Tots els cursos
Taller d’expressió 3r, 4t
Taller de ciències Tots els cursos Tots els cursos
Taller de lletres Tots els cursos Tots els cursos
Francès 5è, 6è
Tècniques d’estudi Tots els cursos

 

Informàtica

Activitat en la qual s’apropa el món de les noves tecnologies al nostre alumnat. Es donen a  conèixer quatre programes bàsics per poder desenvolupar al llarg de la seva escolarització diferents treballs, ja sigui tractaments d’imatges i dibuixos (Paint), creació de documents (Word), full de càlcul (Excel) i presentació de diapositives i treballs (Power Point). Aquests quatre programes es reforcen amb una iniciació a Internet tot aprenent a buscar imatges, pàgines web i altres informacions necessàries per poder completar els treballs proposats.

 Natació

Activitat organitzada pel Patronat d’esports, que es practica a les instal·lacions de la piscina municipal amb la intenció d’iniciar els més petits en la pràctica d’aquest esport i el seu perfeccionament. Permet als alumnes millorar l’esquema corporal, la lateralitat i l’orientació espai-temps,  la condició aeròbica, la flexibilitat, la força corporal, el to muscular i la coordinació en general.

 Psicomotricitat

La psicomotricitat grossa, és una activitat complementària enfocada com a espai d’interacció i diversió del nen/a. Entenem aquesta activitat com a un moment educatiu tan com per conèixer el propi cos, el seu moviment, parts i limitacions com per fer entendre als nens i les nenes la importància del fet de fer esport, de mantenir el cos en moviment i de tot el que comporta fer una activitat en grup.

 Taller intercultural

La creixent demanda de l’ensenyament d’idiomes ens impulsa a elaborar i sistematitzar els aprenentatges de l’anglès a cadascun dels nivells, així com també la iniciació al francès a cicle superior.

Taller d’expressió

El taller d’expressió pretén ajudar els alumnes a descobrir les seves possibilitats expressives, creatives i comunicatives a través d’exercicis d’improvisació i tècniques de treball corporal.

També vol ser una eina de relació interpersonal amb la resta de companys de la classe i amb la mestra a través d’exercicis de coordinació entre els membres del grup, ajustament del ritme grupal i complicitat entre companys/es.

Destreses bàsiques

És un fet que els i les alumnes tenen dificultats a l’hora d’aprendre ja que no saben estudiar adequadament o no tenen uns hàbits d’estudi adquirits. Als alumnes els cal aprendre, doncs, unes metodologies d’estudi que facin rendibles els seus esforços.  Amb aquesta activitat pretenem reforçar i consolidar les tècniques i els hàbits d’estudi de l’alumnat, necessaris per a l’aprenentatge eficaç de les distintes àrees de l’etapa i per a la seva formació general.

Activitats extraescolars:

L’organització de les activitats escolars està organitzada per l’AMPA

 

 Carrer Cor de Maria, 4
43800 Valls, Tarragona
Tel. 977601172 / Fax 977601752
[email protected]
[email protected]
www.cordemariavalls.cat

Avís legal
Política de privacitat
Canal de denúncies

 

icon-car.png
Cor de Maria - Valls

s'està carregant el mapa - espereu...

Cor de Maria - Valls 41.285286, 1.248351

Segueix-nos a: