Divendres 4 de novembre, els i les alumnes de cinquè d’Educació Primària del Col·legi Cor de Maria van anar d’excursió al Cosmocaixa de Barcelona. Amb aquesta sortida l’alumnat de 5è fan la primera presa de contacte amb l’espai, ja que serà el proper projecte que tractaran a l’aula.

Van visitar el planetari i van realitzar l’activitat relacionada amb constel·lacions i eclipsis. Aquesta activitat els va apropar una mica més a aquests cossos celestes que a l’aula ordinària és difícil de treballar.

Per altra banda, el personal del museu els va fer una petita visita guiada perquè posteriorment poguessin descobrir la física de l’univers, la seva creació i expansió, com va sorgir la vida i finalment endinsar-se en el Bosc Inundat on van poder veure espècies animals de l’Amazones.

Per acabar la visita,  van traslladar-se a la prehistòria i van aprendre a fer foc, els seus costums i les diferents espècies d’homínids, ja que va ser el tema treballat d’aquest trimestre a medi social.