by Administrador | des. 16, 2016 | Escola
Divendres dia 16 de desembre de 2016 s’efectua el sorteig. Els números premiats són:
1r premi sèrie blava 1314
2n premi sèrie blava 2503
3r premi sèrie blava 3875
4t premi sèrie groga 0372

5è premi sèrie groga 3953
by Administrador | des. 5, 2016 | Escola

L’empresa vallenca Lear Corporation organitzava enguany la tercera edició del concurs dibuixa una postal de Nadal. El concurs vol premiar el dibuix de caire nadalenc més creatiu i que l’empresa utilitzarà com a imatge per felicitar el Nadal. En el concurs hi poden participar els fills/es dels treballadors d’edats compreses entre l’any i els 10 anys.
En el concurs hi van participar gairebé 200 nens i nenes i la guanyadora absoluta d’aquesta tercera edició ha estat l’alumna Laia Vila del Cor de Maria. La Laia ha guanyat un IPad mini i l’escola Cor de Maria ha rebut material de dibuix valorat en 300 euros. El dibuix de la Laia estava inspirat en una tradició ben vallenca, els castells, coronats per una estrella de Nadal. Moltes felicitats a la Laia!
by Administrador | des. 1, 2016 | Educació Infantil
Els infants d’Educació Infantil del Col·legi Cor de Maria juguem i experimentem amb les “Bee-Bot”. La robòtica ha arribat a les aules. Quina abella més trapella i curiosa a la vegada!
Per arribar on volem anar, només cal pensar què hem de prémer!

by Administrador | des. 1, 2016 | Cicle Mitjà
La primera sortida d’aquest curs dels nens i les nenes de 4t de primària va ser el passat divendres 25 de novembre al Museu Molí Paperer de Capellades i a la fàbrica Danone de Parets del Vallès.
Al matí van visitar el Museu i van conèixer la història del paper, els seus orígens i el treball manufacturer als molins paperers de Catalunya. També van reviure pas a pas el procés d’elaboració del paper fet a mà amb la maquinària i l’utillatge propis d’un molí del segle XVIII. A més, cadascú va poder elaborar el seu propi full de paper.
A la tarda, van poder visitar la fàbrica Danone on van poder conèixer, gràcies a una amena explicació, els diferents elements que intervenen perquè la llet pugui convertir-se en iogurt, van poder visitar la fàbrica i van gaudir d’una esplèndida degustació de productes.