Després de la bona acollida dels darrers cursos, aquest any el Col·legi Cor de Maria ha repetit l’experiència dels Musicontes portada a terme pel cantautor local Jordi Jubany. El Musicontes és una de les activitats proposades pel Pla Educatiu d’Entorn.

CIMG5353 - copia

Les aules del Col·legi Cor de Maria es van convertir en un lloc ben especial. El Jordi, acompanyat de la seva guitarra, va crear, amb la seva capacitat de narrar, cantar i crear, una emoció que arribava amb la història “La nina Ninó i la bruixa que no deixava sortir l’aigua del riu”.

IMG_3504

Aquest conte narrava la història de la nina Ninó, filla d’un llenyataire, la qual havia d’anar a buscar llenya al bosc i en una de les seves aventures es troba un ciclop que la fa presonera del seu castell. Finalment, aquesta aconsegueix fugir gràcies a la màgia d’un dels troncs que troba en el bosc.

IMG-20170118-WA0010

El Jordi va representar la història amb titelles i tots els alumnes d’educació infantil s’ho van passar d’allò més bé i, de ben segur, que en guardaran un record molt bonic.

musicontes2 musicontes3 musicontes4 musicontes5 musicontes6 musicontes7 musicontes8