Amb l’arribada de la tardor, l’escola Cor de Maria s’omple de colors càlids i textures que alegren les aules d’infantil. Les fulles dels arbres comencen a canviar de color, i els més petits estan emocionats per descobrir aquesta estació tan especial. 

A les classes, hem decorat les parets amb manualitats i obres d’art fetes pels nens i les nenes, i cada matí, explorem el món de la tardor a través d’endevinalles, dites i cançons que celebren la natura. Els jocs de tardor no es queden enrere; hem fet jocs matemàtics i proves interactives amb les PDI relacionades amb aquesta estació.  

Encara queda molt per gaudir d’aquesta estació, amb passejades programades als voltants de l’escola per conèixer de ben a prop aquest canvi estacional. Al mateix temps, els infants aniran portant fruites de temporada per compartir i tastar a classe i conèixer els sabors de la tardor, com les castanyes, les magranes i les pomes. 

Amb cada nova activitat, els petits exploren i aprenen a estimar aquesta estació, plena de màgia i descobriments. La tardor ha arribat per quedar-se a l’escola Cor de Maria!