Els nens i les nenes de la llar d’infants i d’I3, aquests primers dies d’escola experimenten un gran repte. És per això que, l’equip educatiu juntament amb les famílies inicien el període d’adaptació per tal d’acompanyar-los al llarg d’aquestes primeres setmanes, respectant de manera primordial els ritmes i necessitats de cadascun dels més petits.

Aquest procés té com a finalitat establir un clima acollidor, de seguretat i confiança per tal que cada infant se senti segur i comenci a desenvolupar lligams afectius tant amb els educadors com amb els altres companys i companyes de l’aula. 

Al llarg d’aquestes dues setmanes, a les classes dels lleons, els ossos, els aligons, les mulasses i els bous hi ha hagut un batibull d’emocions: hem vist plors, llàgrimes, rialles, somriures, abraçades, petons, comiats, retrobaments,… Però, sobretot hem pogut veure infants amb moltes ganes d’experimentar, aprendre, créixer, jugar, fer amics i amigues, etc. Per tant, ja podem dir que els més petits de l’escola Cor de Maria de Valls, estan més que preparats per fer front a aquesta nova aventura que és anar a l’escola i tot l’equip educatiu romandrà al seu costat per recolzar-los en tot moment en aquest camí tan bonic!