La tardor és una estació amb moltes possibilitats educatives. És un bon moment per poder gaudir d’elements i colors diferents i alhora aprendre noves sensacions amb pinyes, fulles, castanyes i altres elements o fruits de la tardor.  

Com sabem, a través de l’experimentació es fomenten la creativitat i la imaginació dels infants. Per això, a la llar d’infants del Col·legi Cor de Maria, les classes d’aquests dies se centren en el treball i l’aprenentatge a través de l’experimentació. A partir dels sentits, els nenes i nenes van gaudint de noves experiències. El tacte, el gust, l’olfacte i l’oïda els proporcionen nous estímuls, noves sensacions i d’aquesta manera aprenen.  

Amb l’activitat que proposem, els infants van manipulant castanyes, moniatos, pinyes o fulles; les estiren, trenquen, mouen o les oloren.  També es proporciona a cada nen i nena pots sensorials amb els que poden sentir sons diferents en moure’ls. L’experimentació acaba sent un conjunt d’aprenentatges pels infants lúdics i didàctics.