Els gegants i gegantines d’I4 del col·legi Cor de Maria de Valls van gaudir de l’última sortida del curs al Parc Samà de Cambrils; un espai espectacular en plena natura molt proper i que sempre acaba sorprenent a petits i grans.  

Després d’un curt trajecte en autobús, que sempre fa festa, els nens i les nenes van tenir l’oportunitat de conèixer, tal i com van explicar-los des del parc, un jardí històric, un hort mediterrani, un bosc poètic i un palau melancòlic.  

Un cop esmorzats, tots junts van fer una ruta en què van descobrir i veure de ben a prop tortugues, eriçons, ànecs, paons reials o guacamais, entre d’altres animals. També tingueren l’oportunitat de donar menjar a les daines. 

 Al mateix temps, els nens i les nenes van gaudir molt pujant dalt d’un mirador, passejant pel seu pont fins arribar a la seva torre.  

Després de dinar van escoltar la història d’un monstre anomenat Grúfal narrada a través d’un conte. Aquest conte ens endinsà a buscar el seu tresor que s’amagava dins el Parc Samà. Després de superar un grapat d’enigmes, petits i grans van aconseguir trobar el tresor. S’ho van passar d’allò més bé!