Els nens i les nenes d’Educació Infantil del Col·legi Cor de Maria han dut a terme les presentacions dels projectes a les seves famílies. Els infants han pogut compartir unes tardes molt especials amb els seus familiars. 

 Els infants d’I3 han realitzat el projecte “L’ESPAI”. El dia de la presentació els nens i nenes es van convertir en petits astronautes i van poder realitzar diferents tallers com, per exemple, pintar el seu propi coet, fer ampolles sensorials de l’espai… Tant els infants com els pares , mares, avis i àvies, tiets i germans van poder compartir una tarda d’aprenentatge junts. 

També els nens d’I4 van presentar el seu projecte “LA NOSTRA FESTA MAJOR”. Així doncs, va realitzar al pati de l’escola, com bé ens diu el nom del projecte, una gran festa major. Els pares, mares i familiars van ser els encarregats de muntar-la juntament amb els nens i les nenes. 


I, per acabar, els infants d’I5 van realitzar el projecte “LA VOLTA AL MÓN”. Les famílies van poder viatjar des de la plaça del Pati de Valls fins a l’escola tot passant per Mèxic, Londres i la Xina ti fent un petit tast de cada cultura.