L’alumnat del cicle d’Educació Infantil del Col·legi Cor de Maria va emprendre una petita escapada a Cal Mata, una casa de colònies ubicada a Saifores, municipi de Banyeres del Penedès.  

Els infants van poder gaudir de dos dies plens d’activitats i sorpreses que giraven entorn la temàtica del circ. En Trip i en Trap van ser els dos pallassos encarregats d’acompanyar-los durant tota l’estança a la casa. Aquests dos pallassos tan eixerits els hi van preparar diverses dinàmiques on els i les alumnes van poder experimentar ser els protagonistes i formar part del màgic món del circ.  

Durant aquesta petita sortida, els infants passen dos dies en un entorn rural. La convivència té com a finalitat aprendre a través de la natura de manera significativa i vivencial.  A més, es fomenten diversos aspectes tant

personals com grupals: l’autoconfiança, l’autonomia i l’autoconeixement, la cohesió de grup i el lligam mestres-alumnes.  

L’alegria, la diversió i la felicitat són les tres paraules que resumeixen aquests dos dies tan especials.