Ja ben entrat l’hivern, l’estació més freda de l’any, les nenes i els nens de la Llar d’infants del Col·legi Cor de Maria de Valls han fet un seguit d’activitats en les quals s’ho han passat d’allò més bé alhora que han treballat els objectius proposats a la programació. La màgia de l’hivern ha arribat de manera única i educativa.  

Una de les activitats que han fet ha estat que, amb les safates d’experimentació, manipulessin una recreació de la neu. A través d’aquesta iniciativa, no només s’han submergit en un món de diversió i descobriment, sinó que també han adquirit nous coneixements mentre exploraven la textura. L’activitat ha permès als infants desenvolupar habilitats motrius fines, alhora que ha fomentat la creativitat i la imaginació.  D’aquesta manera, han pogut explorar noves sensacions i estimular el seu desenvolupament sensorial. 

Dins de la programació, un dels objectius a aprendre són els colors bàsics. Amb aquesta finalitat, han treballat el color blau i han après a identificar-lo i a diferenciar-lo dels altres colors. Per això, les mestres han programat  activitats i propostes on el color blau ha estat el protagonista i els infants han pogut experimentar amb materials d’aquest color. Han finalitzat l’aprenentatge tot celebrant la festa del color blau, on tots els infants han jugat amb globus, cercles i materials d’aquest color, s’han vestit de color blau i han ballat sense parar.