El passat 4 de març va tenir lloc al Centre de lectura de Reus la semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta.  

El Col·legi Cor de Maria va participar en aquesta iniciativa que té com objectiu potenciar la lectura, activitat essencial per estimular el cervell i per adquirir nous aprenentatges amb alumnes de cicle mitjà, cicle superior, secundària i alumnes nouvinguts de l’aula d’acollida.   

La jornada va transcórrer en un molt bon ambient on tots els i les alumnes dels diferents centres participants van llegir un fragment del llibre proposat per a cada categoria. Tots i totes van demostrar tenir una bona dicció, ritme, projecció de la veu i interpretació del text davant el públic i el tribunal. Al final de l’acte es va llegir el veredicte del jurat i l’alumna Aina Roig de 2n d’ESO i l’alumne Ayoub Khouakhi, alumne nouvingut que s’incorporà al sistema educatiu català a l’inici d’aquest curs van ser seleccionats per participar en la final territorial que tindrà lloc a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Moltes felicitats a tots els participants per la qualitat que van demostrar en les seves lectures.