El MHCAT i el Zoo de Barcelona, el MNACTEC de Terrassa i el Museu dels espais de la Batalla de l’Ebre van ser els destins de les sortides 

El passat divendres 1 de març, tot l’alumnat d’educació secundària del Col·legi va realitzar diverses sortides lúdico-culturals. Els i les alumnes de 1r d’ESO van visitar el zoo de Barcelona on van fer diversos tallers relacionats amb els animals en perill d’extinció. A continuació, van seguir la visita mentre completaven un dossier d’activitats dins el zoo. L’alumnat de 2n d’ESO va anar al Museu d’Història de Catalunya on van fer un taller d’interpretació de l’Edat Mitjana. Els i les alumnes de 3r d’ESO van anar al MNACTEC on van participar en dos tallers: un de l’energia i l’altre, de química. Finalment, els alumnes de 4t d’ESO van fer una visita al Museu dels espais de la Batalla de l’Ebre. Per completar la sortida, els alumnes van visitar el poble vell de Corbera d’Ebre i les trinxeres de les Devees al municipi de La Fatarella.