El Cor de Maria és una escola oberta a les famílies. Som conscients que la relació entre escola i família és molt important en el desenvolupament dels infants i, és per aquest motiu, que hem volgut potenciar la seva autoestima tot fent-los protagonistes amb l’entrada dels pares, mares, germans, germanes, àvies, avis… a l’aula. Moltes famílies han participat activament amb propostes de tallers i activitats per fer amb els nens i les nenes. Hem escoltat contes explicats pels nostres familiars, hem fet braçalets, brotxetes de fruita, ioga, papiroflèxia, hem ballat… En definitiva, un grapat d’activitats que ens han fet gaudir d’allò més. Ha estat una experiència molt enriquidora que no hauria estat possible sense la col·laboració de totes les nostres famílies. Moltes gràcies a totes per fer-ho possible.