La trobada realitzada el passat 16 de febrer va reunir al voltant de 350 alumnes de la Fundació Educativa Cor de Maria. La Fundació, amb el desig d’impulsar vocacions científiques i tecnològiques, va organitzar la tercera jornada de robòtica educativa: ROBOCOR.

Aquesta activitat, que fomenta des de la motivació fins a l’entrenament de la perseverança, va permetre que l’alumnat compartís experiències i aprenentatges en un entorn més ampli que el taller de tecnologia o altres espais de les escoles. 

I per fer-ho, enguany, l’alumnat de sisè de les escoles Cor de Maria va participar en una trobada al pavelló Teresa Maria Roca de Mataró on equips d’alumnes de Barcelona- Sabastida, Blanes, Dr. Masmitjà de Girona, La Bisbal, Mataró, Olot, Sant Celoni i Valls, van gaudir d’una jornada on van haver de superar diferents reptes de programació mentre compartien aprenentatges i experiències. 

La primera edició es va realitzar el 10 de maig de 2019 a la Bisbal i la segona edició es va realitzar el 3 de març de 2023 a Blanes.

El caràcter educatiu del Robocor ha superat totes les expectatives i ha quedat més que consolidat en aquesta tercera edició. Un centenar de tallers dividits en vuit espais han afavorit que tot l’alumnat pogués desenvolupar les activitats amb èxit.

El proper any la nostra escola està decidida a impulsar la iniciativa del Robocor i ja treballa perquè se celebri a Valls.