Després de la bona acollida dels darrers cursos, novament, el passat 27 de febrer el Col·legi Cor de Maria va repetir l’experiència dels Musicontes de la mà del percussionista vallenc Gerard Mallorquí.

Els nens i les nenes d’I4, de bon matí, ja l’esperaven molt emocionats a la sala de psicomotricitat. El Gerard acompanyat de diferents instruments de percussió (un timbal, uns platerets, una campana…) va cantar i narrar la història “La cançó més bonica del món”, en la qual anaven apareixent diferents animals, personatges com el sol, el gegant del pi… i tots ells havien de trobar, amb l’ajuda dels infants, quina era la cançó més bonica que els acompanyava al llarg de l’aventura. Finalment, s’adonen que a la vida no hi ha una única cançó més bonica que les altres, sinó que totes elles són boniques.

La gran sorpresa va ser que un cop van trobar la resposta, es van adonar que amb tots els instruments que havien anat apareixent al llarg de la història s’havien convertit en una bateria!

Des del Col·legi Cor de Maria, volem agrair la col·laboració del Gerard Mallorquí en aquesta iniciativa proposada pel Pla Educatiu d’Entorn, ja que els nens i les nenes van gaudir d’una estona plena de màgia i d’allò més divertida musicalment.