El passat divendres 9 de febrer, els nens i les nenes de la Llar d’infants de l’escola Cor de Maria de Valls van participar en la celebració del Carnaval. 

Al llarg de la setmana es van seguir totes les consignes que el Rei Carnestoltes havia dit. Per tancar aquesta setmana de festivitat i alegria, el divendres a la tarda va tenir lloc la tradicional rua de Carnaval, on els petits van desfilar amb les disfresses que havien confeccionat amb entusiasme els dies previs. 

Aquest any la temàtica del Cor de Maria era l’art, requerint que totes les classes es disfressessin amb alguna temàtica vinculada a aquest àmbit. La Llar d’infants va decidir disfressar-se de Yayoi Kusama i les seves obres. Els infants han estat treballant amb molt d’interès les obres d’aquesta artista al llarg de tot el curs. 

Els infants van gaudir molt durant la rua de Carnaval, amb la participació de totes les mestres, alumnes de l’ESO i acompanyats amb il·lusió per les seves famílies mentre recorrien els carrers de Valls. La rua va començar a les 4 de la tarda amb molta animació, acompanyada de música fent festa i xerinola, tothom ballava sense parar! Van quedar tots els carrers plens de confeti i gresca ,i fins i tot, la presència del rei i la reina Carnestoltes que animaven a tothom.  

Tots els petits molt contents van lluir les seves disfresses tan originals i creatives. La celebració del Carnaval va concloure al pati de l’escola amb moments de ball i menjant coca amb xocolata! 

Quina setmana més divertida. Sigui com sigui, el Carnaval és un període de disbauxa, en què gairebé tot és permès. Ja ho diu la dita: per Carnaval, tot s’hi val.