Al Cor de Maria estem molt satisfets de ser un dels centres partners educatius de Cambridge. Aquesta setmana, Cambridge ens ha fet lliurament de la placa que així ho acredita. 

 
Al Cor de Maria de Valls entenem l’anglès com molt més que una matèria, i és per aquest motiu que aquest curs hem signat una adhesió al programa Cambridge Educational Partner, la qual cosa ens reconeix com a centre educatiu de referència a l’Alt Camp.  
Estem molt orgullosos de ser membres d’aquesta exclusiva llista de centres seleccionats per Cambridge per poder oferir noves oportunitats al nostre alumnat, tot garantint la qualitat i l’excel·lència en l’ensenyament de la llengua anglesa, perquè al Cor de Maria treballem per la millora contínua de l’aprenentatge integral i competencial de la llengua anglesa i amb Cambridge, ho fem possible.