Aquesta setmana els i les alumnes d’I3 del Col·legi Cor de Maria han pogut gaudir de la visita d’una contacontes. Només començar ha fet una mica de màgia per saber escoltar molt bé i així, poder iniciar la història. 
Ha fet aparèixer un caragol, un follet del bosc molt eixerit, l’elefant Elmer, una nena anomenada Mariona i el professor os. Tots junts s’embarcaven en una història on valors tan importants com: l’amistat, la companyonia, la solidaritat o l’empatia han estat presents. 
Durant tota la història, els nens i les nenes d’I3 han pogut ajudar els personatges tot cantant cançons, picant de mans i peus, ballant i fent petons voladors. 
Al final d’aquest bonic conte, el caragol, per acomiadar-se, els ha fet un petó a cada nen i nena d’un gust diferent: un petó de xocolata, un altre petó de síndria… un petó d’allò que més agradés a cada infant. Ara els nens i les nenes d’I3 del Cor de Maria només els queda esperar que tornin amb una nova història màgica per poder escoltar.