El passat dimecres 20 de desembre, últim dia abans de les vacances de Nadal, la Llar d’Infants del Col·legi Cor de Maria va celebrar la seva tradicional Festa de Nadal. Un dia molt especial tant per als infants com per a les seves famílies, ja que és un moment d’unió i de compartir tots junts la màgia nadalenca. 

 
Cada any, el Nadal es viu amb intensitat al Cor de Maria i és un bon moment per gaudir de totes les tradicions. En aquest període festiu, els infants, han participat i gaudit de diverses activitats: la decoració de les estances de l’aula, anar a buscar el tió, moltes activitats relacionades amb aquesta època de l’any, la visita del patge reial, etc. Aquests elements tradicionals han contribuït a crear una atmosfera festiva i enriquidora per a ells. L’escola Cor de Maria ha viscut tots aquests dies amb molta il·lusió. 
 
Durant la celebració de la Festa de Nadal, els petits van ballar i cantar una nadala que havien preparat amb molta il·lusió per a les seves famílies que va estar molt contentes i els van aplaudir molt. Més tard, els infants van fer cagar el tió, amb expectació i entusiasme, tot cantant la cançó que havien après per a aquesta ocasió tan especial. I, com no podia ser d’una altra manera, el tió els va cagar un detallet. 
 
Així doncs, la Festa de Nadal es va desenvolupar en un ambient d’alegria propi  d’aquestes dates tan especials per a la comunitat educativa del Col·legi Cor de Maria.