El passat 13 de desembre els i les alumnes del col·legi Cor de Maria van celebrar un emotiu concert de Nadal per a totes les famílies de l’escola al matí Centre Cultural de Valls per a l’alumnat de primària i a la tarda Teatre Principal per a l’alumnat d’infantil. Tant el Teatre Principal, com el Centre Cultural es van omplir de gom a gom per gaudir del magnífic concert que al Cor de Maria han preparat amb tanta il·lusió. El públic s’ho va passar d’allò més bé i es va emocionar amb cada una de les actuacions dels nens i les nenes. El concert del matí va acabar amb una cantada conjunta de la “Torna a ser Nadal”, del grup Macedònia. Un any més, tant mestres, alumnes com familiars van gaudir plegats d’aquest concert. Amb aquest concert, els nens i nenes, mestres i professorat del col·legi Cor de Maria desitja molt bones festes a totes les famílies.