A principis de novembre es van realitzar les eleccions al comitè ambiental verd del col·legi Cor de Maria per tal d’incorporar els nous membres d’educació infantil. 

El passat 23 de novembre es va dur a terme la primera trobada de delegats verds a la sala Hipàtia de l’escola Cor de Maria. Aquest curs el comitè està format pels mateixos membres que hi formaven part el curs passat, l’alumnat d’infantil, de primària, de secundària, el professorat representant de l’escola, l’equip directiu i membres de l’AFA. 

Aquestes trobades es realitzen trimestralment i tanmateix es van treballant diàriament i conjuntament a través d’un grup escollit com a Comitè Verd dins d’una plataforma digital. 

En aquesta jornada, els i les representants de cada curs, des d’I5 a 4rt d’ESO s’han presentat i entre tots i totes han acordat i generat noves propostes per encarar el curs, en aquest cas amb la problemàtica de l’estalvi d’aigua. 

La tasca dels delegats/es verds és principalment de divulgadors/es vers els seus companys i companyes. Han d’explicar a les aules les accions que s’han portat a terme, com per exemple la reducció de residus i el reciclatge a les aules. També són encarregats/es de transmetre a l’escola en general la sensibilització vers l’estalvi energètic i el no malbaratament del material.