Les aules del Cor de Maria s’han convertit en llocs d’exploració i aprenentatge amb una gran varietat d’activitats que han captivat l’atenció dels alumnes i dels docents.  

Els nens i les nenes de cicle mitjà del Cor de Maria han fet una visita emocionant als infants de l’etapa d’Infantil per compartir i demostrar experiments científics d’allò més divertits. Els alumnes d’Infantil han participat activament en aquests experiments, ajudant a tirar els materials necessaris i fent preguntes que els hi sorgien. 

Un dels experiments que ha captat molt l’atenció dels més petis ha estat la simulació d’una erupció volcànica. Utilitzant ingredients senzills com vinagre, bicarbonat, sabó i colorant, els alumnes de Cicle mitjà han demostrat com les reaccions químiques poden generar una erupció espectacular, i els més petits han quedat fascinats mentre observaven com el “volcà” treia espuma! Han estat unes jornades plenes d’emoció, descobriments i diversió.