Ara que sembla que per fi arriba el fred, i ja ben entrada la tardor, els infants han pogut començar a gaudir de tots els elements naturals que la tardor ens ofereix. La temporada de la tardor ha arribat al Col·legi amb una gran dosi d’emoció i entusiasme. Amb l’objectiu de fer que els infants de la Llar d’infants del Col·legi Cor de Maria experimentin aquest període de l’any de manera significativa, és per això que les educadores de la Llar han estat preparant diverses activitats relacionades amb aquesta estació. 

Algunes d’aquestes activitats han estat l’experimentació amb diferents elements de la tardor, han pogut tocar, olorar i, fins i tot, tastar. L’experimentació és un pilar fonamental, ja que ofereix als infants l’oportunitat d’aprendre a través de l’acció, l’exploració i el descobriment.  

També va arribar la Castanyada, i amb ella la Castanyera que va anar a visitar les aules de la Llar i els infants van poder ballar amb ella i cantar totes les cançons que havien après. A la tarda, vestits de castanyers i castanyeres, van poder passar a veure com torraven les castanyes. 

El mes de novembre van realitzar la primera sortida a passejar i a descobrir l’entorn que els envolta. Els nens i les nenes van tenir l’oportunitat d’explorar la natura a través d’una sortida a l’aire lliure, observant els canvis de les fulles en els arbres, i veure com queien al terra, trepitjar i escoltar els sorolls que feien i recollir les fulles que més els agradaven per poder fer una activitat a l’escola. Junt amb les famílies que els acompanyaven, van cantar cançons que havien après de la tardor, i van jugar. Què bé que s’ho van passar! A l’escola aposten per sortir sempre que es pugui perquè que millor que veure amb els nostres propis ulls els canvis que hi ha a la naturalesa. 

Amb aquesta sèrie d’activitats, el Cor de Maria ha transformat la tardor en una estació que desperta la curiositat, fomenta la creativitat i connecta als infants amb la naturalesa d’una manera única i significativa.