El passat dimarts 14 de novembre l’alcaldessa de la nostra ciutat, Dolors Farré i la regidora d’educació, Teresa Rull van visitar el col·legi Cor de Maria per tal de conèixer de primera mà el projecte “ARES III: Missió a Mart” guanyador del concurs internacional “Ciencia en acción”.  

L’alumnat que ha elaborat aquest projecte va poder explicar com havia nascut la idea, com havia estat desenvolupada i quin era l’objectiu principal del projecte. També va poder donar a conèixer amb quins altres projectes estan treballant i quines són les perspectives de futur d’altres treballs que el Cor de Maria està preparant.  

Recordem que el projecte “ARES III: Missió a Mart” va rebre el passat diumenge 29 d’octubre el 1r premi en la modalitat STEM en el concurs internacional “Ciencia en Acción”. 

Al Cor de Maria estan molt contents d’haver rebut aquest premi per segon any consecutiu i agraeixen la visita i l’interès que l’alcaldessa i la regidora d’educació han mostrat sempre pel coneixement de la tasca educativa que el Cor de Maria desenvolupa.