A l’escola Cor de Maria els infants ja han començat el curs escolar, tant els nens i les nenes de la Llar d’infants com els alumnes d’I3 han iniciat els primers dies d’adaptació. 

Començar una nova etapa representa un gran canvi per als nens i les nenes: canviar de mestra, d’aula, de companys i companyes són grans reptes per als més petits, és per això que les mestres tenen moltes ganes de formar part d’aquesta nova aventura. 

Al Cor de Maria consideren que és necessari un temps d’adaptació, així poc a poc es van acostumant a unes noves rutines, hàbits, espais… i, d’aquesta manera, als infants se’ls fa més fàcil aquesta nova etapa educativa. 

Durant aquestes primeres setmanes els nens i les nenes comencen ja a tenir moltes ganes d’investigar, aprendre, escoltar contes, pintar, cantar i compartir estones de joc.