Setembre marca el començament d’un nou curs escolar i és un moment emocionant per a tothom ja que representa una oportunitat d’aprenentatge i creixement. Enguany, com a novetat, el col·legi Cor de Maria inaugura una nova Llar d’infants. 

En aquesta nova Llar d’infants s’han millorat totes les instal·lacions. S’hi ha dedicat molt d’esforç per tal d’adequar aquests nous espais, tot pensant en l’acollida dels infants en els seus primers anys de vida de la millor manera possible, creant unes aules úniques i innovadores. S’ha creat un espai segur i acollidor per afavorir un ambient tranquil i agradable i poder així donar resposta a les necessitats dels més petits de l’escola per tal que puguin desenvolupar totes les seves capacitats, oferint una educació de qualitat.  

Al Cor de Maria compten amb un equip d’educadors apassionats que s’esforcen per inspirar la curiositat i l’amor per l’aprenentatge dels seus alumnes. L’escola se sent orgullosa de  formar part de la vida dels infants que creixen, aprenen i exploren el món que els envolta.