Ara que arriba la calor, els i les alumnes de la Llar d’infants del Cor de Maria aprofiten per fer activitats que els refresquin una mica. 

Els infants de la Llar d’infants del col·legi Cor de Maria de Valls experimenten durant tot el curs amb tota mena d’elements, textures i materials diferents. Aquesta setmana, una de les activitats que proposades va ser posar aigua en una safata i anar experimentant amb els diferents colors que s’hi anaven posant. Els primers colors que es van posar van ser els colors que s’han anat treballant durant tot el curs i després es va anar introduint altres colors. La màgia i la sorpresa quan es barrejaven els diferents colors i es tornava un color diferent va sorprendre a tots els infants. Més tard van anar introduint diferents elements per poder experimentar amb ells juntament amb l’aigua.   

Ara que arriba la calor, els i les alumnes de la Llar d’infants del Cor de Maria aprofiten per fer activitats que els refresquin una mica. 

Els infants de la Llar d’infants del col·legi Cor de Maria de Valls experimenten durant tot el curs amb tota mena d’elements, textures i materials diferents. Aquesta setmana, una de les activitats que proposades va ser posar aigua en una safata i anar experimentant amb els diferents colors que s’hi anaven posant. Els primers colors que es van posar van ser els colors que s’han anat treballant durant tot el curs i després es va anar introduint altres colors. La màgia i la sorpresa quan es barrejaven els diferents colors i es tornava un color diferent va sorprendre a tots els infants. Més tard van anar introduint diferents elements per poder experimentar amb ells juntament amb l’aigua.   

A partir d’una activitat van comprovar com sorgeixen moltes més coses que fan que l’experiència encara sigui molt més vivencial i enriquidora per a ells: mirades de complicitat, somriures, compartir l’experiència, les primeres converses entre ells, etc. Les educadores afirmen que l’experimentació és essencial per a ells i elles, són experiències que s’emportaran al llarg del seu camí, són experiències vitals i plenes de records.