Els nens i les nenes de I4 del col·legi Cor de Maria de Valls, van gaudir de l’última sortida del curs al Parc Samà de Cambrils; un espai espectacular en plena natura molt proper i que sempre acaba sorprenent a petits i grans.

Després d’un curt trajecte en autobús, que sempre fa festa, els nens i les nenes van tenir l’oportunitat de conèixer, tal i com van explicar-los des del parc, un jardí històric, un hort mediterrani, un bosc poètic i un palau melancòlic.

Així doncs un cop esmorzats, tots junts van fer una ruta en què van descobrir i veure de ben a prop tortugues, eriçons, ànecs, paons reials o guacamais entre d’altres animals. També tingueren l’oportunitat de donar menjar a les daines.

Tanmateix els nens i les nenes van gaudir molt pujant dalt d’un mirador, passejant pel seu pont fins arribar a la seva torre. Després de dinar van poder tenir una estona de joc a l’aire lliure, per completar un dia que de ben segur recordaran.