El dijous quatre de maig el col·legi Cor de Maria de Valls va acollir una nova trobada d’alumnes de primer d’ESO de tots els centres de la Fundació. Tots i totes es van trobar en una nova edició del Batec, activitat que acull cada any un dels nou centres que integren la Fundació Educativa Cor de Maria. Al voltant de 400 alumnes vinguts de ciutats d’arreu del país (Barcelona, Blanes, Girona, la Bisbal, Mataró, Olot i Sant Celoni) es van retrobar en una jornada lúdica i esportiva.

Després de ser rebuts pels companys i companyes del col·legi Cor de Maria de Valls, tots els i les alumnes, dividits en grups, van realitzar diverses activitats al llarg de tot el matí. Per una banda, la meitat dels grups amb alumnes barrejats de tots els centres de la fundació es van trobar al Vilar, que es va convertir en el centre principal de la trobada. Al Vilar van realitzar diverses activitats esportives i jocs com ara cursa de sacs, patinets, hoquei, bàsquet, entre d’altres amb els quals van poder gaudir al llarg de tot el matí. D’altra banda, repartides per la ciutat, es van desenvolupar diverses activitats entre les quals cal destacar la visita al refugi antiaeri o a les instal·lacions de l’UAF. A més a més, tot l’alumnat va passar pel col·legi de Valls on van realitzar el mural BATEC 2023 que es pot observar al terrat del col·legi per acabar d’arrodonir una jornada molt participativa. Finalment, els alumnes abans de dinar i d’acomiadar-se dels seus nous companys, van fer bategar un gran cor fent d’aquesta jornada tot un èxit.

Amb activitats com aquesta, la Fundació pretén consolidar entre tot l’alumnat una identitat comuna a tots els centres Cor de Maria amb la intenció de consolidar uns llaços d’amistat i valors entre tots els i les alumnes.