El passat 21 de març va tenir lloc al Centre de lectura de Reus la semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta.  

El Col·legi Cor de Maria va participar en aquesta iniciativa que té com objectiu potenciar la lectura, activitat essencial per estimular el cervell i per adquirir nous aprenentatges amb alumnes de cicle mitjà, cicle superior i secundària.  

La jornada va transcórrer en un molt bon ambient on tots els i les alumnes dels diferents centres participants van llegir un fragment del llibre proposat per a cada categoria. Tots i totes van demostrar tenir una bona dicció, ritme, projecció de la veu i interpretació del text davant el públic i el tribunal. Al final de l’acte es va llegir el veredicte del jurat i l’alumna Anna Gavarró de 3r de primària; i els alumnes Blanca Domingo, Carla Casado i Jordi Rabadà de segon cicle de secundària van ser seleccionats per participar en la final territorial que tindrà lloc a l’Auditori de la Diputació de Tarragona el proper dia 11 de maig.