La setmana passada, tot l’alumnat del Cor de Maria va estar de festa i va celebrar el Carnestoltes. Tota l’escola va començar a bullir amb l’arribada de Sa Majestat el rei Carnestoltes que va llegir el pregó amb les ordres que haurien de seguir durant tota una setmana boja: dilluns calia anar a l’escola   en pijama, dimarts amb quelcom al cap, dimecres vestits d’esportistes i dijous vestits amb disfressa lliure. Es va aprofitar l’ocasió per fer una reflexió amb els més grans de l’escola a l’hora de triar les disfresses per tal d’evitar perpetuar estereotips, sexisme, racisme i qualsevol tipus de violència. Finalment, divendres per la tarda l’alumnat d’educació infantil i primària van realitzar una rua pels carrers propers a l’escola acompanyats d’alumnes d’ESO. El tema de les disfresses va ser Els personatges dels contes. Va ser una rua plena de màgia i de colors que van gaudir tant grans com petits.