El MNAC, el Zoo, Cosmocaixa i Sitges van ser els destins de les sortides 

El passat divendres 17 de febrer, tot l’alumnat d’educació secundària del Col·legi va realitzar diverses sortides lúdico-culturals. Els i les alumnes de 1r d’ESO van visitar el zoo de Barcelona on van fer diversos tallers relacionats amb els animals en perill d’extinció. A continuació, van seguir la visita mentre completaven un dossier d’activitats dins el zoo. L’alumnat de 2n d’ESO va anar al Cosmocaixa on van fer uns tallers molt interessants i educatius. Van treballar els estats de la matèria i la meteorologia al nostre planeta. Els i les alumnes de 3r d’ESO van anar al MNAC on van fer un estudi sobre l’art romànic i gòtic a Catalunya. Finalment, els alumnes de 4t d’ESO van fer una ruta modernista per Sitges. També van tenir l’oportunitat de visitar el Cau Ferrat.