El dimecres 8 de febrer els i les alumnes de l’escola Cor de Maria van celebrar el dia de la Ciència. Va ser un dia ple d’activitats que tenia com a objectiu despertar i potenciar l’interès dels alumnes per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques d’una manera manipulativa, experimental i alhora innovadora. 

En una de les activitats proposades, l’alumnat de cinquè d’Educació Primària va presentar una sèrie d’experiments als alumnes d’Eduació Infantil. Entre d’altres, van descobrir el poder dels electrons, van fabricar telèfons i van fer experiments amb escuma. A més, els van animar a posar-los en pràctica, tot acompanyant-los en aquest procés educatiu.  

Pel que fa a l’alumnat de secundària, es van realitzar també uns tallers de matemàtiques i tallers de ciències experimentals. Per un dia, els i les alumnes de 4t d’ESO van ser els protagonistes fent el rol de professor científic pels companys de 6è d’Educació Primària i 1r d’ESO.