L’hivern ja ha arribat al Col·legi Cor de Maria i tots els nens i les nenes d’Educació Infantil han fet al llarg de les darreres setmanes un grapat d’activitats relacionades amb aquesta estació. Amb cadascuna d’elles han après les característiques principals d’aquesta època de l’any; els seus colors i tonalitats fredes o els elements més representatius. 

Les aules s’han omplert de propostes pensades per despertar l’interès de l’infant i poder treballar l’hivern des de totes les àrees de coneixement de manera significativa i transversal. Així doncs, han realitzat entre tots i totes activitats tan diverses i alhora divertides com ara elaborar material per tal de decorar tots els racons de l’escola i tenir més present al dia a dia l’estació en què ens trobem immersos. 

La realització de paisatges hivernals després d’haver-los visualitzat en viu mitjançant la tècnica de cera blanca sobre una cartolina de fons negre, el ninot de neu i els flocs han estat molt presents en tots ells. 

A partir de contes s’ha fomentat la pràctica del llenguatge oral convidant als infants a parlar sobre les seves pròpies experiències. 

Per finalitzar, una de les activitats amb més èxit ha estat fer neu artificial mitjançant bicarbonat sòdic i aigua. Amb la seva elaboració, han pogut jugar, experimentar la textura de la neu, crear els seus propis ninots de neu que tant els agrada i, sobretot, passar una molt bona estona.