El passat 14 de desembre els i les alumnes del col·legi Cor de Maria van celebrar un emotiu concert de Nadal per a totes les famílies de l’escola al Centre Cultural de Valls. Per tal que tothom gaudís el concert, es van fer dues sessions durant tot el matí. La primera sessió va actuar tot l’alumnat d’Educació Infantil i de Primària i en la segona sessió ho van fer només els i les alumnes de Primària. Entre les dues sessions, un total de 1200 espectadors van viure plenament la cantata dels nens i nenes i van poder acabar tots i totes, cantant conjuntament, la nadala “Quan Somrius”, de Josep Thió. Un any més, tant mestres, alumnes com familiars van gaudir plegats d’aquest concert. Amb aquest concert, els nens i nenes, mestres i professorat del col·legi Cor de Maria desitja molt bones festes a totes les famílies.