Ja ben entrada la tardor, les nenes i els nens de la Llar d’infants han fet un seguit d’activitats en les que s’ho han passat d’allò més bé alhora que han treballat els objectius proposats a la programació. 

El mes de novembre van realitzar la primera sortida a passejar i a descobrir l’entorn que els envolta. Van poder observar els arbres, la varietat de colors de les fulles, i veure com queien a terra. Junt amb les famílies que els acompanyaven, van cantar les cançons que havien après de la tardor, i van jugar amb les fulles. 

Dins de la programació, un dels objectius a aprendre són els colors bàsics. Amb aquesta finalitat, han començat pel color vermell i han après a identificar-lo i diferenciar-lo dels altres colors que aniran aprenent durant el curs. Per això, les educadores van programar unes activitats i propostes on el color vermell era el protagonista, i els infants van poder experimentar amb materials d’aquest color. Van finalitzar l’aprenentatge fent la festa del color vermell, on tots els infants anaven vestits d’aquest color, jugaven amb globus i van ballar sense parar.