EL COL·LEGI COR DE MARIA CELEBRA SANTA

El passat dimarts 22 de novembre, en motiu del dia de Santa Cecília, l’escola Cor de Maria va organitzar un original concert on els i les protagonistes van ser els propis alumnes. Diferents voluntaris i voluntàries de primària i ESO van interpretar, davant d’un nombrós públic, diferents temes coneguts amb l’ajuda dels seus instruments.

El concert, presentat per dos alumnes d’ESO que realitzen l’optativa de teatre, anava dirigit a tot l’alumnat de l’escola, des dels més petits de la Llar d’infants fins als i les alumnes d’ESO, els quals van poder gaudir escoltant un grapat d’instruments diferents com ara guitarra, piano, saxo, violins, flautes travesseres, gralles i timbals.

Degut a l’èxit del concert, mestres i alumnes ja han mostrat la intenció de poder repetir-ho en properes ocasions.