A principi de novembre es van realitzar les eleccions al comitè ambiental verd del col·legi Cor de Maria per tal d’incorporar els nous membres d’educació infantil.

El passat 17 de novembre es va dur a terme la primera trobada de delegats verds a la sala Hipàtia de l’escola. Aquest curs, el comitè està format pels mateixos membres que ja en formaven part el curs passat, alumnes de primària, de secundària, professorat representant de l’escola, l’equip directiu i membres de l’AMPA.

La Martina Iglesias i l’Emma Ripoll han estat les delegades verdes escollides en representació a l’etapa d’infantil.

Aquestes trobades es realitzen trimestralment i tanmateix es van treballant diàriament i conjuntament a través d’un grup escollit com a comitè verd dins una plataforma digital.

En aquesta jornada, els i les representants de cada curs, des de p5 a 4rt d’ES,O s’han presentat i entre tots han acordat i s’han generat noves propostes per encarar el curs. La tasca dels delegats/des verds és principalment de divulgadors/es vers els seus companys i companyes. Han d’explicar a les aules les accions que s’han portat a terme, com per exemple la reducció de residus, el reciclatge a les aules. També són els encarregats/des de transmetre a l’escola en general la sensibilització vers l’estalvi energètic i d’aigua i el no malbaratament del material.