Tot l’alumnat del Col·legi Cor de Maria va celebrar el passat divendres 28 d’octubre la festa de la Castanyada tal i com mana la tradició. Pel matí, els alumnes de 4t d’Educació Primària van llegir el pregó de festa a tot l’alumnat i professorat de l’escola mentre els i les alumnes de 4t d’ESO preparaven les castanyes i tenien a punt les brases per torrar les castanyes per a tothom. Després de pati, els i les alumnes de 3r d’Educació infantil van ajudar a decorar la parada de castanyes als alumnes de 4t.

A les tres de la tarda, els i les alumnes de la Llar i d’Educació Infantil, engalanats i vestits de torradors i torradores de castanyes, van passar a veure com torraven les castanyes i van fer el ball de la castanyera que havien assajat a les classes. Tot seguit, va ser el torn de l’alumnat d’Educació Primària que van passar a recollir les castanyes. Cada classe va berenar en cercles al pati en un ambient de festa i alegria. Al migdia i a la tarda,  els i les alumnes de 4t d’ESO van vendre castanyes als pares i familiars. Els diners recaptats en la venda de les castanyes seran destinats al viatge de fi de curs de 4t d’ESO. Cal dir que la jornada va transcórrer en plena normalitat: expectació dels més petits i emoció dels més grans ja que aquesta és la festa de l’escola que preparen els alumnes grans del Col·legi amb més il·lusió i responsabilitat.