“Una proposta per mirar-se educativament els adolescents com a personatges que experimenten, assagen per ser, volen ser feliços i aspiren a tenir unes altres relacions amb els seus adults, que mai els consideren prou madurs.” 
Aquesta és la proposta que ens ofereix en Jaume Funes en el segon seminari web que aquest curs organitza la Fundació Educativa Cor de Maria el proper 23 de març. L’objectiu és que aquest expert ens faci arribar la seva mirada i les seves reflexions sobre els i les adolescents com a protagonistes d’un moment vital que desvetlla tant interès, com preocupació en els adults.  
Jaume Funes Artiaga és psicòleg, educador i periodista. S’ha especialitzat prioritàriament en el món dels adolescents i joves i les seves dificultats socials i educatives. Ha treballat per a diferents administracions, a l’escola, en la renovació pedagògica, en l’atenció a les persones amb problemes, la definició de polítiques d’infància i de joventut. El seus darrers llibres per a adolescents són: “Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito” (2018) “Estima’m …però vull saber-ne més”(2020) i “Encara he de viure”, publicat el febrer del 2022. 
Estem convençuts que en Jaume Funes, amb un discurs positiu, motivador i constructiu, podrà desvetllar molts dels interrogants que ens plantegem, tant si som mares o pares d’adolescents com si encara els nostres fills/es no han arribat a aquesta etapa. Alhora, la reflexió sobre temes com l’aprenentatge permanent individual i col·lectiu, la vida orientada al canvi i el paper i la importància de la comunitat en aquest camí, la convivència, les emocions… de ben segur resultaran d’interès per a tothom.  
Us convidem a escoltar aquest gran mestre que ens ajudarà a què, des de la comprensió, estiguem en millors condicions com a pares i educadors per acompanyar els nostres fills i filles en aquesta etapa crucial del seu desenvolupament. 
Participeu en aquest webinar gratuït clicant aquest enllaç o través de les nostres xarxes. Us hi esperem! 
RESERVA’T LA DATA: 23 DE MARÇ/ 19H.
US HI ESPEREM!