El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, també conegut com el Dia de la Dona Treballadora.
És per aquest motiu que, des de ja fa uns anys, el Col·legi Cor de Maria es mobilitza cada 8 de març. El deure com a escola és el d’educar els infants en la coeducació i la igualtat d’oportunitats quant a gènere.
Aquesta tasca no només es duu a terme el dia 8 de març, sinó que l’escola Cor de Maria treballa per la igualtat cada dia. Totes les activitats educatives que es duen a terme estan pensades i basades en una perspectiva coeducativa.
La coeducació respecta la diversitat dels infants, de manera que creuen en la necessitat de fer-los sentir dia a dia respectats en la igualtat d’oportunitats.
Aquest curs concretament, els i les alumnes d’educació infantil, des de la llar fins a P5, han realitzat un mural conjunt per celebrar el 8 de març i han estampat una mà lila com a símbol representatiu.
El Col·legi Cor de Maria treballa cada dia a favor de la igualtat de gènere i per una societat lliure de discriminacions i violències.