Des de la Fundació Educativa Cor de Maria ens plau convidar-vos a la primera xerrada en directe (webinar) d’aquest curs “UN MOMENT, DEIXA’M SENTIR…” a càrrec de Carles Porrini, pedagog, mestre d’educació especial, formador, assessor i acompanyant en gestió emocional i mirada sistèmica.  

L’educació emocional ens facilita la connexió amb el benestar, amb un mateix/a i amb els altres. I per aquest motiu es fa recomanable donar un lloc a les emocions, generant espais per prendre consciència i gestionar-les. SENTINT, l’educació pren un altre SENTIT. 

En aquesta xerrada-webinar es pretén generar un espai vivencial, on reflexionarem sobre diferents aspectes clau de l’educació emocional que ens facilitin la convivència amb els nostres fills/es i el seu acompanyament educatiu. I tot plegat, començant per posar atenció en la dimensió emocional d’un mateix/a. 

Us oferim un espai per entrenar habilitats personals i sòcio-emocionals que afavoreixin el benestar propi i dels altres, per concretar pautes d’intervenció emocional, per posar en comú situacions que ens trobem en el dia a dia, per intentar incorporar accions que ens ajudin a saber com canalitzar de manera saludable les nostres emocions i, en definitiva, per millorar la nostra tasca com a pares/mares i educadors. 

La xerrada tindrà una duració d’una hora i mitja (de 19.00 a 20.30h) i en aquesta estona, després d’una breu explicació que emmarcarà el context teòric de l’educació emocional, el ponent ens convidarà a participar de manera directa, a interactuar, per establir una conversa que ens aporti coneixements i experiències que puguin ser útils a nosaltres mateixos i també en l’acompanyament als infants i joves. 

Us adjuntem el cartell amb la informació i l’enllaç. 

La Inscripció estarà oberta fins el dimecres 1 de desembre a les 15h.