Centre concertat per la Generalitat de Catalunya 977601172 [email protected]

El passat dimecres els i les alumnes del Cor de Maria van realitzar un molt interessant taller sobre les principals fites de la tecnologia humana en temps de la prehistòria. De la mà de l’arqueòleg, Miquel Guardiola, l’alumnat va poder presenciar en directe com es fabricaven les principals eines de pedra en època prehistòrica. Tota la demostració va estar farcida d’interessants reflexions sobre l’evolució humana, la fauna i el medi ambient.

L’alumnat va poder observar i manipular rèpliques i reproduccions d’eines prehistòriques. Al mateix temps, també va poder conèixer les virtuts dels materials que s’utilitzaven com el sílex i l’obsidiana, dues de les pedres més utilitzades per l’home de la prehistòria.

Tot plegat, una pràctica que, de ben segur, podran aplicar al seu coneixement en l’àmbit de les ciències socials i en l’evolució de l’ésser humà.