Aquesta setmana els i les alumnes de P-5, 2n  i 6è del Col·legi Cor de Maria han participat als tallers sobre l’energia organitzats per Efigy Education.

Els més menuts, gràcies a un conte, han pogut adonar-se de quant de fum generen (cotxes, motos, autobusos,…). També han experimentat amb l’energia eòlica, mitjançant un assecador, encenent una llum o fent sonar una cançó. En Nil i el Dani els han fet pensar una mica sobre la importància de l’estalvi d’energia i de com han de cuidar el  planeta.

Els de segon, a partir de l’explicació de què és l’energia i els usos que té, han fet una activitat amb Beebots sobre les energies, les seves característiques i què es pot fer per estalviar-ne. Partint de la base que l’energia és tot allò que fa que les coses passin, els més grans s’han convertit en científics i han treballat els diferents tipus d’energia que hi ha i les seves aplicacions en el seu dia a dia amb un seguit de pràctiques molt interessant.