https://cordemariavalls.cat/wp-content/uploads/2020/03/Carta-FAMÍLIES-ST-TARRAGONA.docx.pdf

Benvolguts/des,

Reproduïm a continuació el darrer comunicat del Departament d’Educació en relació al tancament dels centres educatius a partir de demà divendres 13 de Març de 2020:

“El Govern de la Generalitat ha decidit tancar a partir de demà tots els centres educatius de Catalunya, en coordinació amb el Departament de Salut i en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc. Ho fa com a mesura de contenció i per evitar la propagació del coronavirus. La mesura afectarà a tots els centres de Catalunya, siguin de titularitat pública, privada concertada, privada o de qualsevol altra titularitat, i a les diferents etapes educatives.

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, trametrà avui un document informatiu a tots els centres en què es concretarà l’acord del cessament de l’activitat lectiva i el tancament dels centres a partir de demà, dia 13 de març, fins al divendres 27 de març, ambdós inclosos.

 Aquest fet implicarà la suspensió de l’activitat en un total de 5.492 centres:

 • Llars d’infants
 • Escoles d’educació infantil i primària
 • Instituts d’ESO, batxillerat i formació professional
 • Escoles d’Art i Disseny
 • Escoles d’Adults
 • Escoles Oficials d’Idiomes
 • Centres d’educació especial
 • Escoles professionals
 • Escoles de música
 • Escoles de dansa
 • Conservatoris
 • Centres de títols propis
 • Centres d’ensenyaments artístics superiors

La mesura afecta també els Serveis Educatius i a les seves activitats.

En les properes hores, els centres rebran una informació més detallada de la concreció de l’acord.

Us mantindrem informats de les altres mesures que està previst que es vagin publicant en les properes hores o dies. Salutacions cordials”.

Està previst que aquesta tarda es celebri un consell de govern extraordinari en el que s’acordin les mesures de desplegament d’aquesta decisió. També esperem més concreció en un proper comunicat del Departament d’Educació previst per a aquesta mateixa tarda. Tant aviat tinguem aquesta informació us ho comunicarem de seguida.